Konak Rehberlik Araştırma Merkezi Eğitim Yılı Açılış Toplantısına Ev Sahipliği Yaptık.

17 Eki 2023

Konak Rehberlik Araştırma Merkezi olarak, sorumluluk bölgesi Konak ilçesinde bulunan resmi ve özel okullar ile kurumlarda görev yapan Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenlere yönelik sene başı toplantısı, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleşti.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan, Konak Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Aytaç Çapkın ve Konak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Öcal’ın konuşmaları ile başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü / Özel Yetenekliler Eğitim Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vesile Yıldız Demirtaş’ın “Yaratıcı ve Farklı Düşünme: Scamper Tekniği” konulu sunumu ile devam etti.

Yoğun katılım ile gerçekleşen toplantı, karşılıklı fikir alışverişleri ile son buldu.