Yüksekokulumuz Mimari Restorasyon Programı Dr. Öğr. Üyesi Pelin Özden İÜP’te Konuşmacıydı

03 Kas 2023

İzmir Üniversiteler Platformu (İÜP)'nun bu seneki ev sahipliğini yapan İzmir Demokrasi Üniversitesinde, Kent ve Dayanıklılık Operasyon Grubu’nun 30 Ekim 2023 tarihinde düzenlediği, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Afetlere Karşı Dayanıklılık Panelleri” kapsamında, davetli konuşmacı Yüksekokulumuz Mimari Restorasyon Programı Dr. Öğr. Üyesi Pelin Özden, "Kentlerin Dayanıklılığında Vatandaş Katılımı" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. İzmir depremi ve deprem felaketinde verilen kayıpların da anıldığı panelde, farklı üniversitelerden gelen katılımcılar da yer aldı.

Açılış konuşmasını, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yaptığı panel, katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi.