Liseden Üniversiteye Sanayi İle Eğitim” Modelini Hayata Geçiyoruz

28 Kas 2023

Yüksekokulumuz ile Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO)’nın proje okulu Konak Çınarlı MTAL (Mesleki Teknik Anadolu Lisesi) arasında imzalanan protokolle, EBSO desteğinde liseden üniversiteye sanayide uygulamalı eğitim verilebilecek.

İmzalanan protokolle, uygulamalı eğitim dışında, her üç kurum arasında ortak projeler ve mesleki eğitim alanında bilimsel etkinlikler düzenlenebilecek.

Protokol, İKMYO Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan, Konak Çınarlı ATML Müdürü Bilge Han Kurtcebe arasında imzalandıktan sonra, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek'in uygun görüşü ve Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan'ın onayıyla yürürlüğe girdi.

Protokolün tanıtım toplantısı, 27 Kasım 2023 tarihinde İKMYO Yerleşkesinde yapıldı.

Toplantıya, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Derman Küçükaltan, EBSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Akdaş, Konak Çınarlı MTAL Müdürü Bilge Han Kurtcebe, İKMYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Damla Güzeldere Aydın, Kariyer Yönlendirme ve Staj Koordinatörü Öğr. Gör. Özlem Anuk ve EBSO yöneticileri katılım sağladı.