6. Uluslararası ACHARAKA Tıp, Hemşirelik, Ebelik ve Sağlık Bilimleri Kongresi ve Kurs Günleri Meslek Yüksekokulumuzda Gerçekleşti

19 Mar 2024

6. Uluslararası ACHARAKA Tıp, Hemşirelik, Ebelik ve Sağlık Bilimleri Kongresi çevrimiçi olarak gerçekleşirken, Acil Hemşireliği Beceri Uygulamaları Kursu ise 14-16 Mart 2024 tarihinde Yüksekokulumuzda uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Kongrede, 14 farklı ülkeden katılımcıların %55’i yabancı uyruklu olup, sağlık alanında çeşitli tebliğler sunuldu.

Etkinliğin, “Acil Hemşireliği Beceri Uygulamaları Kursu” 38 katılımcı kursiyer ile Yüksekokulumuz laboratuvarlarında gerçekleştirildi. Kurslarda Yüksekokulumuz öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Duygu Akbaş Uysal ve Öğr. Gör. Esra Yurt tarafından eğitim verildi.

Kongre ve kursun ikincisi ise Nisan ayında yine Yüksekokulumuzda gerçekleştirilecek.