TÜİK İzmir Bölge Müdürlüğü İle Eğitim İş Birliğimiz Gerçekleşti

02 Nis 2024

Yüksekokulumuz ile TÜİK İzmir Bölge Müdürlüğü arasında yapılan anlaşma kapsamında, TÜİK personelinin eğitimlerine yönelik düzenlenen seminerlerin ilki 15 Mart Cuma günü, Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Oya Altar tarafından “Etkili İletişim Teknikleri” konusunda verildi. Daha sonraki seminerler, 20 Mart Çarşamba günü Öğr. Gör. Duygu Akbaş Uysal, Öğr. Gör. Esra Yurt, Öğr. Gör. Şenay Öztürk ve Öğr. Gör. Tülin Karakoç tarafından “Evde Temel İlkyardım Teknikleri” semineri, 29 Mart Cuma günü ise Öğr. Gör. Elif Dila İmançer tarafından “Temel Beslenme Bilgisi” semineri düzenlendi.

TÜİK İzmir Bölge Müdürlüğünde gerçekleşen eğitim seminerlerine katılan öğretim elemanlarımıza Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Derman Küçükaltan ve TÜİK İzmir Bölge Müdürü Yavuz Uyar tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.