Kariyer ve Staj Koordinatörlüğü

Kariyer Yönlendirme ve Staj Koordinatörlüğü olarak benimsenen temel amacımız, değişime uyum sağlayan, hızlı, sektörel yetkinliklere sahip, kendini tanıyan ve farkındalığı yüksek öğrencilerimizin staj ve kariyer süreçlerine katkı sağlamaktır. Öğrencilerimizin, yapacakları kariyer seçimlerinde onlara yardımcı olmak yatay geçiş, ÇAP gibi akademik yetkinliklerini geliştirebilecekleri alanlarda onları desteklemek ve gereken özveriyi göstermek bununla birlikte öğrencilerimizin kendi kariyerine yön vermesi, yıl içerisinde kariyer süreçlerinin kontrolü ve bu kontrollerin öğrencilerin üniversitemize giriş ve mezuniyet süreçleri boyunca destek vermek Kariyer Yönlendirme ve Staj Koordinatörlüğü olarak hedefimizdir.

Kariyer ve Staj Koordinatörlüğü ’nün Dokümanları için Tıklayınız.

Kariyer ve Staj Koordinatörlüğü Personel Bilgileri

Adı SoyadıUnvanDahiliE-Posta