Programın Amacı ve Hedefler

Amaç 1. Mesleki bilgi birikimi ve becerilerle donatılmış bireyler yetiştirmek

A 1 H 1 : Mutfağı tanımak ve mutfak hiyerarşisini bilmek

A 1 H 2 : Mutfak içi malzemeleri tanımak ve güvenli gıda uygulamalarını kavramak

Amaç 2. Sektör beklentileri ile uyumlu güncel bilgiler ile donatılmış eğitim vermek

A 2 H 1 : Uygulama becerisini güçlendirmek

A 2 H 2 : Güncel bilgiye erişimi sağlayabilmek

Amaç 3. Farklı mutfak kültürlerini tanımak ve tanıtabilmek

A 3 H 1 : Türk mutfağı uygulamalarına hakim olmak

A 3 H 2 : Dünya mutfaklarını sunabilmek

A 3 H3 : Sektörün özel uygulama alanlarını tanımak