Sağlık Kültür ve Spor Birimi

Sağlık, Kültür ve Spor Birimi’nin faaliyetleri, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu’nun 2880 sayılı Kanunla değişik 47. maddesi uyarınca, öğrencilerin beslenme, barınma, sağlık, spor, kültür ve diğer sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur.

Sağlık, Kültür ve Spor Birimi Yüksekokulumuz personel, öğretim elemanları ve öğrencileri için revir hizmetinin verilmesini desteklemektedir. Ayrıca öğrenciler için sosyal, kültürel danışma ve rehberlik ile spor ihtiyaçlarını karşılayan eğitim – öğretimin desteklenmesi amacıyla bu alanda uygulama ve araştırmaların yapıldığı birimdir.

Öğrenci Kulüpleri Kuruluş ve Güncelleme Formları:

Yeni Öğrenci Kulübü Kurmak İsteyenlerin Teslim Etmesi Gereken Formlar İçin tıklayınız.

Kuruluş Talebi Onaylanan Öğrenci Kulüplerinin Teslim Etmesi Gereken Başlangıç Evrakları İçin tıklayınız.

Faaliyetine Devam Edecek Olan Mevcut Öğrenci Kulüplerinin Teslim Etmesi Gereken Formlar İçin tıklayınız.

Etkinlik Formları:

Öğrenci Kulüpleri Etkinlik Talep Formu İçin tıklayınız.

Bölüm/Birim Etkinlikleri Talep Formu İçin tıklayınız.

Öğrenci Kulüpleri Stant Açma Talep Formu İçin tıklayınız.

Etkinlik Bitiş Tarihi İtibariyle On Gün İçin Teslim Edilmesi Gereken Sonuç Bildirim Formu İçin tıklayınız.

Sporcu Bursuna Başvurmak İçin tıklayınız.

Sağlık Kültür ve Spor Birimi’nin Tüm Dokümanları için tıklayınız.

Sağlık Kültür ve Spor Birimi Personel Bilgileri

Adı SoyadıUnvanDahiliE-Posta