07.01.2020 Tarih 31001 Sayılı Resmi Gazete Öğretim Elemanı Alımı Düzeltme İlanı

07 Oca 2020

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden:

DÜZELTME İLANI

02.01.2020 tarihli ve 30996 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan ilanda, “B-1)Dr. Öğr. Üyesi Kadrosuna Müracaat Edecek Adaylar” başlığı altındaki yazımızaşağıdaki gibi düzeltilmiştir.

İlgililere ilanen duyurulur.

B-1 )Dr. Öğr. Üyesi Kadrosuna Müracaat Edecek Adaylar:

Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna başvuracakların, başvuruda bulunduğu dilekçenin ekinde YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosya ve cd.yi ilgili yönetmelik gereği hazırlayarak (5 takım) vermeleri gerekmektedir. İlana konu olan kadro tam zamanlıdır.

Başvurular bu ilanın Resmi Gazete ’de yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Personel İşleri Birimine şahsen başvuru yapabilirler. Eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez. Başvuru için gerekli belgeler ve diğer tamamlayıcı bilgiler Personel İşleri Biriminden öğrenilecektir.

Duyurulur.