DUYURULAR

İZMİR ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE! 2020-2021 Bahar Yarıyılı Sonu Üç Ders ve Tek Ders Sınav Başvuruları

17 Ağu 2021

IKMYO-logo

İZMİR KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Sonu Üç Ders ve Tek Ders Sınav Başvuruları

Üç Ders Sınav Başvuruları

Meslek Yüksekokulumuzda en az 4 Yarıyılı tamamlamış ve en fazla 3 başarısız dersi olan öğrencilerimizin Üç Ders Sınavlarına girebilmeleri için 5–6 Ağustos 2021 tarihlerinde aşağıdaki link üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Üç Ders Sınav Başvurusu için mali kayıt tarihi; 6 Ağustos 2021 olup, "pos.kavram.edu.tr" adresine öğrenci numarası ve şifresi ile giriş yaptığınızda sınav ücretinizin tutarını görebilirsiniz.

*Üç Ders Sınavları 10 Ağustos 2021 tarihinde yapılacaktır.

Üç Ders Sınavı Başvurusu için tıklayınız.

Tek Ders Sınav Başvuruları (İzmir Yerleşkesi)

Meslek Yüksekokulumuzda en az 4 Yarıyılı tamamlamış, Genel Not Ortalaması(AGNO) 2.00’ın üzerinde ve en fazla 1 başarısız dersi olan öğrencilerimizin Tek Ders Sınavına girebilmeleri için 17-18 Ağustos 2021 tarihlerinde aşağıdaki link üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Tek Ders Sınav Başvurusu için mali kayıt tarihleri: 17-18 Ağustos 2021 olup, "pos.kavram.edu.tr" adresine öğrenci numarası ve şifresi ile giriş yaptığınızda sınav ücretinizin tutarını görebilirsiniz.

    *Tek Ders Sınavı 23 Ağustos 2021 tarihinde yapılacaktır.

Tek Ders Sınavı Başvurusu için tıklayınız.

Tek Ders Sınav Başvuruları (İstanbul Yerleşkesi)

Meslek Yüksekokulumuzda en az 4 Yarıyılı tamamlamış, Genel Not Ortalaması(AGNO) 2.00’ın üzerinde ve en fazla 1 başarısız dersi olan öğrencilerimizin Tek Ders Sınavına girebilmeleri için 12-13 Ağustos 2021 tarihlerinde aşağıdaki link üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Tek Ders Sınav Başvurusu için mali kayıt tarihleri: 13 Ağustos 2021 olup, "pos.kavram.edu.tr" adresine öğrenci numarası ve şifresi ile giriş yaptığınızda sınav ücretinizin tutarını görebilirsiniz.

    *Tek Ders Sınavı 17 Ağustos 2021 tarihinde yapılacaktır.

Tek Ders Sınavı Başvurusu için tıklayınız.

*Tek Ders ve Üç Ders Sınav Programı, Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde duyurulacaktır. Sınavlar çevrimiçi (online) yapılacaktır. Sınavlarda mazeret kabul edilmez ve telafi sınavı hükümleri uygulanmaz. Anılan nedenlerle, son başvuru tarihinden sonraki talepler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Ölçme Faaliyetleri ve Sınav Uygulama Yönergesi için tıklayınız.

Detaylı bilgi için öğrenci işleri birimimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

izmirogrenciisleri@kavram.edu.tr

444 9 134