DUYURULAR

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt Yenileme İşlemleri

06 Tem 2021

Online Ödeme ( İnternetten, Kredi Kartı İle E-Ödeme)

pos.kavram.edu.tr internet adresinden ‘’3D Secure’’ yöntemiyle kredi kartınızı kullanarak ödeme yapabilirsiniz.

pos.kavram.edu.tr internet adresine giriş için;

-Sistem, öğrenci numaranız ve otomasyon şifrenizi girmenizi isteyecektir.

-Sisteme giriş yaptıktan sonra tek çekim veya taksitli olarak ödeme işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Nakit Ödeme

Yüksekokulumuz ile anlaşması bulunan TEB, YapıKredi, Denizbank’ın Türkiye’de bulunan herhangi bir şubesinden, senelik öğrenim ücretinin tamamını öğrenci numaranızı söyleyerek ödeyebilirsiniz.

Senetsiz Tahsilat İşlemi (STS)

Üniversitemiz ile anlaşması bulunan TEB, YapıKredi, Denizbank’ın aracılığı ile öğrenim ücretini taksitle ödeme imkânınız bulunmaktadır. Taksitli ödeme işlemleri; 25-65 yaş aralığında ve öğrenci olmayan veli üzerinden yapılmaktadır. Banka tarafından velinin mali sicil sorgulaması yapılarak, olumsuz bir kayıt bulunmaması durumunda kredili mevduat hesabı açılmaktadır. Ödemelerde gecikme olmadığı sürece, banka tarafından hiçbir faiz ücreti alınmamaktadır. Bu işlem TEB, YapıKredi, Denizbank’ın bütün şubelerinden yaptırılabilmektedir.

- TEB, YapıKredi, Denizbank’ta dilediğiniz kadar ücreti peşin ödeyip, kalan tutarı maksimum 10 aya kadar taksitlendirebilirsiniz.

* Normal eğitim-öğretim süresinde olan öğrencilerimizin 1-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında mali kayıtlarını yenilemeleri gerekmektedir.

* Normal eğitim-öğretim süresinde olan tam burslu öğrencilerimizin pos.kavram.edu.tr internet adresinden mali kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir.

* Artık yıl durumunda olan öğrencilerimiz, Bahar Dönemi Tek Ders Sınavlarının tamamlanmasından sonra kayıtlarını yenileyebileceklerdir.

* 2021-2022 eğitim-öğretim yılı ders kayıtları 13-17 Eylül 2021 tarihlerinde yapılacaktır.