2022-2023 Akademi̇k Yılı Mezuni̇yet Töreni̇ Hk.

06 Haz 2023

2022-2023 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ BİLGİLERİ

•  2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 7 Temmuz tarihinde saat: 19.30’da Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatro’da yapılacaktır.
  • Mezuniyet Töreni’ne 2. Sınıfı tamamlayan tüm öğrenciler katılabilecektir.
  • Mezuniyet Töreni’ne katılım için “Mezuniyet Töreni Katılım Formu” hazırlanmıştır. Mezuniyete katılım için zorunlu olan Katılım Formu’na ulaşmak için tıklayınız.
  • Başvurular 25 Haziran 2023 saat: 23.59’da kapatılacaktır. Bu tarihe kadar katılım durumu belirtmeyen öğrencilerin törene katılmayacakları varsayılacaktır.
  • Cübbe teminleri 12 Haziran – 5 Temmuz 2023 tarihleri arasında 09.00 – 16.30 saatleri içerisinde Muhasebe Departmanına yapacağınız ödeme sonrası makbuzla birlikte satış noktasından alabilirsiniz. İsteyen mezunlarımız cübbelerini tören günü mezuniyet alanından da satın alabilirler. Cumartesi ve Pazar günü cübbe satışı yapılmayacaktır.
  • Mezuniyet Töreni’nin yapılacağı alana Kep ve Cübbesi olmayan mezun öğrenciler alınmayacaktır.
  • Mezuniyet Töreni’nin yapılacağı alana giriş için kapılar, tören başlangıcından 2 saat önce açılacaktır.
  • Mezunlarımızın tören saatinden 1 saat önce alanda olmaları, oturma yerlerini ve sahne sıralarını öğrenmeleri gerekmektedir.
  • Tören alanında içme suyu haricinde yiyecek ve içecek tüketimi yapılamayacaktır.
  • Mezuniyete ilişkin tüm duyurular, İKMYO Web Sitesi ve Sosyal Medya Hesapları’ndan duyurulacaktır.