Lojistik Programı Dr.Öğretim Üyesi İlanı Hk.

28 May 2019

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden:

Meslek Yüksekokulumuzun aşağıda belirtilen programlarına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı iş kanunu hükümlerine tabi olarak Meslek Yüksekokulumuza bir Öğretim Üyesi alınacaktır. İlana konu olan kadro tam zamanlıdır.

Dr. Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracakların, başvuruda bulunduğu dilekçenin ekinde YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını garantör üniversitemiz İzmir Demokrasi Üniversitesinin atanma ilkelerine göre hazırlayarak (5 takım) vermeleri gerekmektedir.

Başvurular bu ilanın Resmi Gazete ’de yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Personel İşleri Birimine şahsen başvuru yapabilirler. Eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez. Başvuru için gerekli belgeler ve diğer tamamlayıcı bilgiler Personel İşleri Biriminden öğrenilecektir.

Duyurulur.

Bölüm

Adet

Unvan

Açıklamalar

Yönetim ve Organizasyon Bölümü

Lojistik

Dr. Öğretim Üyesi

Tedarik Zinciri Yönetimi alanında doktora çalışması yapmış olmak ve katlanabilir konteynır ile lojistik üzerine çalışmalar yapmışolmak.

3317/1-1