DUYURULAR

2019-2020 ve 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Hk.

18 Ağu 2021

2019-2020 ve 2020-2021 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ ÖNEMLİ BİLGİLER

•  2019-2020 ve 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri 02 Ekim 2021 tarihinde saat: 17.00’de Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatro’da yapılacaktır.
  • Mezuniyet Törenine 2. Sınıfı tamamlayan tüm öğrenciler katılabilecektir.
  • Mezuniyet Törenine katılım için “Mezuniyet Töreni Katılım Formu” hazırlanmıştır. Mezuniyet Töreni Katılım Formu’na ulaşmak için tıklayınız.
  • Başvurular 15 Eylül 2021 saat 23:59’da kapatılacaktır. Bu tarihe kadar katılım durumu belirtmeyen öğrencilerin törene katılmayacakları varsayılacaktır.
  • Mezuniyete ilişkin tüm duyurular Mezuniyet Töreni Katılım Formuna gireceğiniz iletişim bilgileriniz (e-posta/cep telefonu) ile yapılacaktır. Bu formda dolduracağınız bilgilerinizin güncel ve doğru olması önemlidir.
  • İçinde bulunduğumuz pandemi şartları nedeniyle, törenlerin; siz değerli mezunlarımız, yakınlarınız ve meslek yüksekokulu çalışanlarımız için sağlık riski oluşturmaması adına gerekli tüm önlemler alınacaktır. Bu önlemlerde T.C. İzmir Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararları geçerli olacaktır.
  • Törenlerimizin güvenli bir şekilde yapılabilmesi için alınacak önlemlere tüm katılımcıların uyması gerekmektedir. Tören tarihleri sırasında yürürlükte olabilecek kısıtlamalar vb. önlemler, tören katılımı için de geçerli olacaktır.
  • Pandemi şartlarında gerçekleştirilecek törenlerimize mezunlarımız sadece 2 yakınını davet edebilecektir. Mezuniyet Töreni Katılım Formunda yakınlarının Ad-Soyad ve HES kodları bilgisi de istenecektir.
  • Pandemi şartlarında alana giriş için kapılar, tören başlangıcından 2 saat önce açılacaktır.
  • Mezunlarımızın tören saatinden 1 saat önce alanda olmaları, oturma yerlerini ve sahne sıralarını öğrenmeleri gerekmektedir.
  • Tören alanında sosyal mesafe kurallarına uyulması ve maske takılması zorunludur. İçme suyu haricinde yiyecek ve içecek tüketimi yapılamayacaktır.
  • Cübbe teminleri 08-22 Eylül 2021 tarihleri arasında Sağlık, Kültür ve Spor Biriminden yapılacaktır. İsteyen mezunlarımız cübbelerini tören günü mezuniyet alanındanda satın alabilirler. Cumartesi ve Pazar günü cübbe satışı yapılmayacaktır.