DUYURULAR

STAJ Aşamasındaki Öğrencilerimizin Dikkatine!

21 Oca 2021

STAJ Aşamasındaki Kıymetli Öğrencilerimiz;

Proje Ödev

Kurum yada Kuruluşlarda Staj Yapacaklar

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Döneminde gerçekleştirilecek stajların fiilen yapılması durumu Yüksekokul Kurulumuzun 19.01.2021 tarihli toplantısında görüşülmüş olup aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nün 07.01.2021 tarih ve 129 sayılı yazısı uyarınca; sağlık kurum ve kuruluşlarında staj yapacak öğrencilerin stajları yüz yüze eğitim yapılıncaya kadar ertelenecek olup, salgın süresinde ilgili kurulların alacağı tedbir kararları takip edilecektir.

2. Sağlık kurumları dışında kalan uygun kuruluş ve firmalarda staj yapma talebi olan öğrencilerimiz, pandemi koşulları göz önünde bulundurulmak koşulu ile kendilerinden rıza beyanı alınarak fiilen staj yapabileceklerdir.

3. Pandemi koşulları içerisinde stajını fiilen gerçekleştiremeyecek olup talepte bulunan (sağlık programındakiler dahil) öğrencilerimiz yüz yüze eğitim yapılıncaya kadar ödev, proje, v.b. uygulamalar kullanabileceklerdir.

4. 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi sonunda mezun durumunda olmayan öğrenciler için bu yıl staj yapma zorunluluğu bulunmadığından dolayı bu uygulamalar yapılmayacaktır.

Staj süreçleri ile ilgili staj koordinatörlüğümüzler izmirstaj@kavram.edu.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

Staj ile ilgili detaylı bilgi ve dokümanlara ulaşmak için tıklayınız.

Staj Rıza Beyanı