Beton Santrali İşletmesi ve Kariyer Olanakları

12 Ara 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, İnşaat Teknolojisi Programı Öğretim Elemanları, Dr. Erkan Durmazgezer, Dr. Ahmet Karakurt ve Öğr.Gör. Cihan Karademir tarafından “Kariyer Günleri” Kapsamında 12.12.2022 tarihinde düzenlenen etkinliğe Beton – Taş Bornova Tesis Müdürü İnşaat Mühendisi Caner Öztopraktan katıldı. “Beton Santrali İşletmesi ve Kariyer Olanakları” başlıklı sunum öğrencilerimizle paylaşıldı. Sayın Öztopraktan, sunumunda beton, beton santralinin işleyişi, beton satralinde çalışan görevlilerin yaptığı işler, betonda kalite ve şantiyelerde beton numuneleri üzerinde yapılan deneyler konularında bilgiler vererek öğrencilerimiz ile mesleki tecrübelerini paylaştı. Etkinlik sonunda katkılarından dolayı Sayın Öztopraktan’a teşekkür belgesi takdim edildi.