Çevre Sağlığı Programı Öğrencilerimiz ile Gıda Hijyeni Uygulamaları Etkinliği

12 Ara 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Çevre Sağlığı Programı öğrencileri ‘Kariyer Günleri’ kapsamında 12 Aralık 2022 tarihinde okulumuz yemekhane mutfağında düzenlenen etkinlikte Gıda Mühendisi Derya Yüksel ile bir araya geldi. Etkinlikte Derya Yüksel tarafından öğrencilere toplu beslenme servisinin yapıldığı, kurumlarda gıda güvenliği risklerini yönetmek ve gıda kontaminasyonunu önlemek için geliştirilen hijyen uygulamalarından örnekler sunuldu. Kurum işleyişini yerinde gözlemleme fırsatı bulan öğrencilere, toplu beslenme sistemlerinde atık yönetimi ile ilgili bilgilendirme verildi.

Etkinlik Çevre Sağlığı programı öğretim görevlileri Elif Dila İmançer, Hatice Dal ve Hasan Ateş tarafından öğrenciler ile bilgi ve deneyimlerini paylaşan Derya Yüksel’e teşekkür belgesi takdim edilerek sonlandırıldı.