Türk Hava Kurumu ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı Öğrencileri Bir Araya Geldi

04 Nis 2024

Türk Hava Kurumu Güzelbahçe Şube Başkanı Yakup Ateş okulumuzu ziyaret ederek Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerine “Türk Hava Kurumunun Tanıtılması ve Sivil Havacılıkta Emniyet Bilinci” semineri verdi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla 1925 yılında kurulan ve ülkemiz için önemli bir değer olan Türk Hava Kurumu’nu tanıtan Ateş; kurumun tarihi, yapısı ve faaliyetleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Aynı zamanda Çok Hafif Hava Aracı Pilotu olan Ateş, genel havacılık ve sportif havacılık faaliyetleri kapsamında bilgi ve deneyimlerini paylaşarak emniyetin önemine vurgu yaptı. Sportif havacılıkta emniyetli bir uçuşun gerçekleşmesi için izlenen uygulamalar ve dikkat edilmesi gereken noktalardan bahsetti.

Etkinlik sonunda Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğretim elemanları tarafından Yakup Ateş’e teşekkür belgesi takdim edildi.