YILDIZ FUTBOLCULAR YİNE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

15 Mar 2019

Türk futbolunun yıldızları, “Geleceğin Tohumları Filizleniyor” projesine destek vererek sadece sahada değil, sosyal hayatta da ne kadar büyük olduklarını gösterdi.

Türk futbolunun yıldızları, “Geleceğin Tohumları Filizleniyor” projesine  destek vererek sadece sahada değil, sosyal hayatta da ne kadar büyük olduklarını gösterdi. Kavram Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından organize edilen projeye Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Spor Toto Süper Lig’in yıldızları tam destek verdi. Fenerbahçeli Volkan Demirel,  Roberto Carlos, Beşiktaşlı Hugo Almeida, Galatasaraylı Selçuk İnan başta olmak üzere 18 Süper Lig takımı futbolcularının formaları açık artırmaya çıkarıldı. Elde edilecek gelir Antakya Asım Gündüz İlköğretim Okulu öğrencilerinin  daha iyi eğitim alması için kullanılacak. Volkan Demirel’in formasını Eğitimal Genel Müdürü Burhan Pınarbaşı . Olcan Adın’ın formasını ise  ALEM FM Doktor Nafizle Alemin sağlığı programı aldı Projeye Antakyalı olması sebebiyle ayrı bir destek veren Selçuk İnan’ın formasını ise Bandırma Kavram’ın kurucusu Fatma Sibel Salı Tığlı satın aldı. 

GURUR DUYDUK

Galatasaray’ın milli oyuncuları Selçuk İnan ve Gökhan Zan, “Bu proje ile ilkokul yıllarımızda hatırladığımız  bir ezgi çalındı kulaklarımıza ; “ Orada bir köy var uzakta  “ Evet ne kadar gitmesek de o köy o okul ve o gençler bizim. Eğitime yönelik bu projenin içerisinde yer almak bizlere gurur verdi. Böyle bir projede yer alan tüm futbolcu arkadaşlarımıza ve bu projeye destek verecek iş adamlarına şimdiden çok teşekkür ediyoruz” dedi.