İzmir Kavram Meslek Yüksekokulunda Akademik Yıl Açılışı

17 Eyl 2019

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Yılı Akademik Açılış Töreni Konak Yerleşkesinde düzenlendi.

Törene; Kavram Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Erkan Çelik, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan’ın yanı sıra; akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Yönetimde devir teslim

Yeni eğitim öğretim yılına ilişkin hedeflerin ve planların değerlendirildiği törende, açılış konuşmalarının ardından, devir teslim töreni de gerçekleştirildi. Prof. Dr. Derman Küçükaltan, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini, Doç. Dr. Kamil Uslu’dan devraldı.

Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Erkan Çelik, Doç. Dr. Uslu’ya, hizmetleri için teşekkür ederek plâket takdim ederken, Prof. Dr. Küçükaltan’a da başarılar diledi.