KAVRAM PODCAST YAYINDA!

31 Ara 2021

Kavram Meslek Yüksekokulu bünyesinde, Öğretim Görevlisi Ahmet Buğra KALENDER’in sunumu ile Kavram Podcast yayın hayatına başladı. İlk programın konuğu Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN oldu.

Programda İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN’dan kendisinin kariyer adımlarını dinledik. Ardından Sayın KÜÇÜKALTAN, Kavram Meslek Yüksekokulu’nun kuruluşundan günümüze pozisyonunu, vizyonunu ve misyonunu anlattı.

Öğretim Görevlisi Ahmet Buğra KALENDER Kavram Podcast’i şu şekilde açıkladı:

“Podcast her ne kadar yurt dışında popüler olsa da ülkemizde kendine has bir dinleyici kitlesi oluşturmuş durumda. Türkiye’de son yıllarda bu alanda içerik üretiminin ve dinleyici kitlesinin giderek çoğaldığını gözlemliyoruz. Bizler de İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu olarak çeşitli platformlarda içerik oluşturmak, öğrencilerimizin de bu ve benzeri platformlarda içerik üretmesini teşvik etmek amacıyla, bir podcast kanalı kurduk. Bu kanalda biraz bilimden, biraz kültür ve sanattan, biraz günlük hayatın içinden, biraz da kendimizden bahsedeceğiz. Umuyorum ki uzun süreli ve bol içerikli kaliteli bir yayın hayatımız olur.”

Kavram Podcast Programı 1 Ocak 2022 Tarihinde Spotify’da yayın hayatına başladı. Gelecek yayınları kaçırmamak için Kavram Podcast’i takip etmeyi unutmayın.


Kavram Podcast : https://open.spotify.com/episode/30rh7d3PX24YowzSRDmfG5