Yeni Akademik Yıla Başladık

05 Eki 2023

Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına, 2 Ekim 2023 tarihinde düzenlenen törenle başladı. Törende konuşma yapan Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Derman Küçükaltan konuşmasında; İKMYO’nun 15 yıllık eğitim-öğretim hayatındaki gelişim sürecine ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize yönelik çeşitli kurum-kuruluşlar ile yapılan protokollere değindi. Törende ilk açılış dersini DEÜ Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Murat Tanarslan verdi. Prof. Dr. Tanarslan, ülkemizde Şubat 2023’te yaşanan üzücü Kahramanmaraş merkezli depremlerden görselleri paylaşarak, “sağlam zemin-sağlam bina”nın önemini vurguladı. Ayrıca depremde alınabilecek önlemleri inşaat mühendisliği bakış açısıyla ele aldı.

Törende, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında, öğretim üyeliğine yükselen ve uluslararası dergilerde yayın yapan akademisyenlerimize tebrik belgeleri takdim edildi.

Tören, 1. Sınıf öğrencilerine düzenlenen oryantasyon programı ile son buldu.