Optisyenlik Programı Öğrencileri Akay Rx Laboratuvar Ziyareti

12 Ara 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Bölümü öğrencileri, İzmir Bornova'da faaliyet gösteren Akay Rx Laboratory oftalmik cam üretim tesisini ziyaret ettiler. Öğretim görevlisi Dr. Mehmet Fidan eşliğinde, 05 Aralık 2023 Çarşamba günü Akay Rx Laboratory üretim tesisini gezerek, özel üretim progresif camların tüm imalat aşamaları hakkında Üretim Müdürü Özcan Şengün’den bilgi alan öğrenciler, siparişten son kalite kontrol ve teslimata kadar geçen süreçler hakkında da İdari Yönetici Serhat Eldem ayrıca ham madde süreçleri ve ithalatlarla ilgili olarak da İdari Yönetici Figen Sayıla’dan detaylı bilgiler aldılar. Tüm tesisi gezerek bilgi alan öğrenciler, gezi sonunda okullarında teorik eğitimini aldıkları konularda kafalarında oluşan soruları sorarak cevaplarını alma imkânı buldular. Etkinliğin sonunda tüm öğrencilere katılım sertifikaları verildi.