Lojistik Programı Mezunları " Lojistik Vaka Yarışmasında " Birinci Oldular

12 Oca 2024

LODER (Lojistik Derneği) ve MARS Lojistik tarafından bu yıl 20'ncisi düzenlenen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’na Türkiye genelindeki üniversitelerden yaklaşık 1000 öğrenci katıldı. Alanında en prestijli kabul edilen yarışmada konusunda uzman akademisyen ve sektör temsilcilerinden oluşan jüri, üç farklı kategoride değerlendirme yaptı. Öğrencilerin vaka çözümleme becerilerini geliştirmesi amaçlanan yarışmada, yarışmacılardan vakaları çözerken bilgi ve becerilerinin yanı sıra analitik düşünme ve bütünsel bakış açısı kullanmaları da beklendi.

Lojistik Programı mezunları Melike Sedef Bozdoğan, Gamze Burguoğlu ve Kayra Acar,  İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu adına C kategorisinde (Program Adında Lojistik Kelimesi Olan 2 Yıllık Meslek Yüksekokul Öğrencileri) “Dağıtım Ağında Depo Açma/Kapama Karar Analizi” adlı vakayı çözerek ‘Türkiye Birincisi’ oldular.

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan mezunlarımızı tebrik ederek, iş hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.