ESİAD İle Eğitim İş Birliği Protokolümüzü Yeniledik

26 Oca 2024

Ege Sanayi ve İş İnsanları Derneği (ESİAD) ile 7 Aralık 2021 tarihinde imzaladığımız protokol, süresinin bitmesi nedeniyle yeniden uzatıldı.

ESİAD Genel Merkezi’nde yapılan imza törenine, ESİAD Başkanı Sibel Zorlu, TÜSİAD üyesi Perihan İnci, ESİAD Üyeleri ile ESİAD Genel Sekreteri ve İKMYO Akademik Danışmanı Özlen Kavalalı katılım sağladı.

İmza töreninden önce, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Derman Küçükaltan, ESİAD Üyeleriyle “İzmir’ de Mesleki Eğitim Gerekliliği” konulu çevrimiçi toplantısına da katıldı.

Toplantıdan sonra basına açık gerçekleştirilen imza töreninde, hazırlanan protokole Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Derman Küçükaltan ve ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu imza koydular.

Törende, İKMYO’nun ESİAD ile birlikte mesleki eğitim ve çok ihtiyaç duyulan ara eleman eğitimine yönelik iş birliği olanaklarının artırılması kararlaştırıldı. ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu da törende, “İş birliğimizin bir ayağını yüksekokul öğrencilerine staj imkânları sağlamak, diğer ayağını ise mesleki eğitimin sanayinin ve iş dünyasının beklentileri, ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmesine katkı sağlamak oluşturuyor." dedi.