EGEKAF’TAYDIK…

28 Şub 2024

T.C Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) himayelerinde, Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Ege Bölgesi Kariyer Fuarına (EGEKAF) Meslek Yüksekokulu olarak Kariyer Yönlendirme ve Staj Koordinatörlüğünce katılım sağladık.

21-22 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenen EGEKAF’ da, Yüksekokulumuz SKS bünyesindeki Erkek Basketbol Takımı da yer aldı. Yüksekokulumuzdan geniş bir öğrenci grubu da fuarı gezdi. EGEKAF’ da Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN, “Yükseköğretimde Mesleki Eğitimin Gerekliliği: Önlisans Düzeyinde Mesleki Eğitim: Önemi, Algısı” konulu söyleşi gerçekleştirdi. Ayrıca Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Ayşen ÖZMEN KERVAN “Sürdürülebilirlik ve Ekolojik Okuryazarlık Eğitimi” hakkında seminer verdi.

Fuar, Yüksekokulumuza verilen teşekkür ve katılım belgeleriyle son buldu.